Известие

Collapse
No announcement yet.

модул за управление вдигане и сваляне на прозоеците

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• модул за управление вдигане и сваляне на прозоеците

Може ли да помогнете от къде мога да купя този модул който се намира на лявата врата за упралвние вдигане и сваляне на стъклата и за огледалата е оттам реглажа. Колата е алфа ромео ГТ 1.9 ГТД . Стъклото остана долу заведох я на доктор дигнаха го но изорихме тоя модул къде е на вратата за вдигане и сваляне и остана само тоя де регулира да сваля по малко при отваряне и затваряне. Но сега не ми отваря багажника и от дистанционното и от таблото и ми изчезна темперетурата където показва градусите навън на дисплея на таблото не свети лампата на варата когато е отворена

Втора употреба. Пусни обява, че търсиш или обади се на тези които продават твоя модел кола и попитай. Провери в автоморгите. Провери сайтовете за продажби в интернет. Провери дали става от друга алфа, за да увеличиш възможностите.
    Last edited by lordliness; d.m.y г., 00:02.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:18.

Comment

Първоначално публикувано от badboy77 Покажи съобщение
        Може ли да помогнете от къде мога да купя този модул който се намира на лявата врата за упралвние вдигане и сваляне на стъклата и за огледалата е оттам реглажа. Колата е алфа ромео ГТ 1.9 ГТД . Стъклото остана долу заведох я на доктор дигнаха го но изорихме тоя модул къде е на вратата за вдигане и сваляне и остана само тоя де регулира да сваля по малко при отваряне и затваряне. Но сега не ми отваря багажника и от дистанционното и от таблото и ми изчезна темперетурата където показва градусите навън на дисплея на таблото не свети лампата на варата когато е отворена
        Нормално е да спрат да работят нещата, които си описал. Те всички зависят от модула, който сте изгорили.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Кольо и Цвятко, най-последно предупреждение и двамата сте наказани за последните няколко дни многократно. Злобича и Еко, да не откликват на провокациите,че покрай мокрото, гори и сухото. Давам ви жокер, в техническите раздели само по темата ако има какво да кажете, ако няма подминавате В другите раздели ако ви позволяват да си чатите, тук е нежелателно
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
            Проверих - този модул е един и същ за всички модификации на модела GT, но само толкова.
            Тайно се надявах да може да стане с леко пригаждане от модела 147, а оттам пък - колко му е до модела 166...
            За съжаление обаче - само от GT.

Можеш ли да кажеш каква е разликата в модула от 147-ца (с две ел. стъкла) и ГТ? Защото аз твърдя, че са напълно еднакви.
            sigpic Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115h.p.

Comment

...
              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:19.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                В нета ги дават, че са различни.
                Но ако си сигурен, че са еднакви, това е добра новина за колегата. В бъдеще подобни добри новини ги казвай по-навреме, стига да са верни, разбира се.
                Еднакви са модулите разбира се, като си некомпетентен, не подвеждай с информация. Всеки може да си сравни номерата в нета, интересно е реално какво става.

Сега не ми отговаряй ще го сметна за спам.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                X